Sommer / efterår Buffet 18

158,00 kr.

Tunroulade på bund af pluksalat Timianmarineret Kalkunbryst Rosa stegt Oksefilet vendt i kryddermix Herregårdsskinke m/ ahorn honning og Dijon Små ristede krydderkartofler m/ bacontern Flødekartofler m/ Limfjords urter Salatfad m/ diverse ( se mere ) Cremefraiche dressing Italiensk frugttærte m / cremefraiche

Kategori:

Sommer / efterårs Buffet 18

Brug den som Buffet eller

Forret – Hovedret – Dessert

Tunroulade på bund af pluksalat

Timianmarineret Kalkunbryst
Rosa stegt Oksefilet vent i kryddermix
Herregårdsskinke m/ ahorn honning og Dijon sennep
Små ristede krydderkartofler m/ jomfruolie og bacontern
Flødekartofler m/ Limfjords urter
Salatfad m/ ærter, iceberg, honningmelon, agurketern
ostetern, tomatbåde, ananastern
Cremefraiche dressing

Italiensk frugttærte m/ cremefraiche

Min. 10 kuverter

Rul til toppen