FEST PÅ HOTELLET
Vores hyggelige lokaler er perfekte omgivelser for jeres næste fest.
Vi råder over 4 lokaler.
Der kan kun afholdes fest på kroen hvis i er over 15 voksen kuverter.
Er der andet på Hotellet, kan andet måske aftales.
Ring og forhør.
Stor sal ca. 100 personer
Lille sal ca. 50 personer
Lille Stue ca. 40 personer
Loft stue ca. 25 personer
Stor og lille sal sammenlagt ca. 140 personer
I kan se Foto fra med bordopstillinger fra de forskellige festlokaler i vores Galleri
På Sejlflod Hotel tilbyder vi fest til fast pris, det betyder
at De ved lige præcis, hvad arrangementet kommer til at koste.
Dette omfatter:
Velkomstdrink
Forret.
Hovedret.
Dessert.
Kaffe med chokolade.
Natmad.
Husets hvid og rødvin ad libitum, 1 gl. portvin eller sherry til desserten
samt øl og vand under middagen.
Pris: 495 kr. pr. couvert.
Fest til fast pris uden drikkevare
Pris: 382 kr. pr. couvert +
Drikkevare efter forbrug
Specialmenuer
Vi er ganske klar over, at der er mange der i dag
har allergi eller diabetes, så De kan roligt tage os med
på råd, hvis der er behov for en anden menu.
For eksempel uden sukker, gluten, laktose eller vegetarkost.
Det er os kun en glæde at efterkomme disse ønsker.
Børn med til fest
Børnene er vore fremtidige kunder, så der for gør vi på
Sejlflod Hotel også noget ud af dem.
Børn under 2 år er u/b og børn op til 12 år,
betaler ½ pris for menu og natmad.
Rabatten på børnene glæder dog kun for max 1/3
af det samlede antal couverter.
(f.eks. 20 voksne og 10 børn inck. børn under 2 år.)
Der efter kan de frit vælge, om de vil have
den samme menu som de voksne eller en børnemenu.
Forretter til fest til fast pris:
1. Røget forel m/ æggestand pyntet m/ tomat og slikasparges, hertil flutes.
2. Hjemmelavet tunmousse m/ peberfrugt og rødløg, hertil flutes.
3. Kyllingesalat a la cæsar m/ bacon og brød croutons,
hertil cremefraiche dressing og flutes.
4. Røget mørbrad på salatbund m/ oliedressing og flutes.
5. Laks indbagt i butterdej på bund af salat, hertil serveres dildsovs.
6. Skal m/ høns i asparges.
7. Ananasring m/ hønsesalat, hertil flutes.
8. Honningmelon m/ skinke, hertil flutes.
9. Skinkeruller, slikasparges svøbt i skinke.
10. Fransk kyllingesalat på salatbund m/ flutes.
Andre forretter Pr. couvert
70. Rejecocktail m/ flutes + 10 kr.
71. Melonbåd m/ slikasparges, rejer, dressing og flutes + 5 kr.
72. Fersken suppe serveres m/ løg, salat, rejer hertil flutes + 5 kr.
73. Hvidløgsmarinerede krebsehaler
på bund af salat m/dressing og flutes + 10 kr.
74. Kold hvidvinsdampet laks på bund af salat pyntet m/ rejer
og asparges, hertil creme fraiche dressing og flutes + 15 kr.
75. Honningmelon m/ røget kalkun, cherrytomater og flutes + 10 kr.
76. Parmaskinke på bund af salat m/ dressing og flutes + 10 kr.
77. Hjemmelavet butterdejs Indbagt laks m/ spinat, hertil krabbesauce + 15 kr.
78. Røget dyrekølle m/ røræg, plukket salat og flutes + 15 kr.
79. Tapas / bruchetta + 25 kr
Hovedretter til fest til fast pris:
20. Stegt kalkunbryst m/ dagens grønsager samt hvide kartofler
og paprikasauce.
21. Flæskesteg m/ rødkål, svesker, surt og sødt,
brunede, hvide og franske kartofler.
22. Hamburgerryg m/ dagens grønsager, hvide kartofler og aspargessauce.
23. Rosastegt skinke culotte m/ bagte rodfrugter, blandet salat
samt halve ovnbagte kartofler og skysauce.
24. Glaseret herregårdsskinke m/ dagens grønsager, hvide kartofler
og aspargessauce.
25. Fyldt svinekam m/ ærter, perleløg, majs, ribsgele, drueagurker
samt små ”ristede kartofler” og skysauce.
26. Svinekam stegt som vildt m/ ærter, bacon, ananas, waldorfsalat, tyttebær,
hvide kartofler og flødevildtsauce.
27. Svinekam m/ saute af bønner, bacon og løg, hertil små ”ristede kartofler”,
skysauce, babykarotter, løgringe og sauce.
28. Kalvesteg m/ dagens grønsager, surt og sødt, hvide kartofler og skysauce.
29. Kalvesteg m/ grønsagssaute, små ”ristede kartofler” og skysauce
Andre hovedretter
90. Rødvinsmarineret svinekam m/ ærter, hvide kartofler,
dagens blandet salat, dressing og rødvinssauce + 10 kr.
91. Fransk krydderkam m/ dagens grønsager, surt og sødt,
smørristede kartofler og sky sauce + 10 kr.
92. Kalvesteg stegt som vildt m/ ærter, bacon, ananas, waldorfsalat,
tyttebær samt hvide kartofler og vildtsauce + 15 kr.
93. Gammeldags oksesteg m/ bønner, carotter, perleløg, surt og sødt,
samt hvide kartofler og skysovs + 10 kr.
94. Lammekølle m/ dagens grønsager, små krydderurter
bagte kartofler og skysauce + 20 kr.
95. Kalvesteg m/ duxelles fyldt tomater, ristede champignons, sukkerærter,
majs, kompot, pommes rissollées og skysauce + 20 kr.
96. Kalvefilet stegt som vildt m/ ærter, bacon, ananas,
waldorfsalat, tyttebær samt hvide kartofler og vildtsauce + 20 kr.
97. Oksefilet m/ dagens grønsager, surt, pommes rissollées og
whiskysauce eller svampesauce + 25 kr.
98. Oksefilet hertil ristede champignons, karotter, bønnesauthe
m/ løg og bacon, samt pommes rissollées og skysauce + 20 kr.
99. Kalvefilet m/ ærter, solbærsyltede rødløg, ristede champignon,
asier, waldorfsalat, pommes rissollées og vildtsauce + 25 kr.
100. Oksemørbrad m/ minimajs, ristede champignons, duxelles fyldte tomater,
pommes rissollées og sauce Bordelaise + 35 kr.
101. Dyreryg m/ bønnesauthe m/ løg og bacon, waldorfsalat,
ristede tyttebær, pommes rissollées og vildtsauce Dagspris
Deserter til fest til fast pris
40. Islagkage.
41. Is m/ syltede frugter.
42. Citron- eller appelsinfromage.
43. Romfromage m/ lun kirsebærsauce.
44. Pære Belle Helene (syltede pære m/ is og chokoladesauce).
45. Chokolademousse.
46. Pandekager m/ vaniljeis.
47. Gammel daws æblekage eller rabarberkage.
Andre desserter Pr. couvert
120. Rubinsteinerkage + 5 kr.
121. ½ ananas fyldt m/ frisk frugt med vaniljeis på toppen + 5 kr.
123. Andre islagkager evt. med billede – spørg efter pris
123. Hjemmelavet nøddekurv m/ 3 slags is og mangopuré + 15 kr.
124. Diverse frugttærter m/ creme fraiche og is (ta’ selv) + 15 kr.
125. Mandelrand serveres m/ frugt og soft ice + 15 kr.
126. Dessertbord, ta` selv + 20 kr.
127. Hjemmebagt chokoladekage m/ sorbetis og frisk frugt + 20 kr.
Natmad til fast pris
60. Klar suppe med kød - melboller og suppeurter, hertil flutes.
61. Aspargessuppe m/ kødboller og flutes.
62. Minestronesuppe m/flutes.
63. Frikadeller m/ kartoffelsalat.
64. Luksus biksemad m/ spejlæg, hertil rødbeder, HP sovs,
engelsk sovs og rugbrød.
65. Lav selv hotdogs m/ røde og stegte pølser samt div. tilbehør.
66. Pizza.
Anden natmad pr. couvert
140. Lune grovboller m/ 3 slags pålæg og lun leverpostej + 10 kr.
141. Pålægsbord m/ 4 slags pålæg samt rugbrød og
min. 2 slags franskbrød + 10 kr.
142. Skipper labskovs m/ purløg, rødbeder og groft rugbrød + 10 kr.
143. Æggekage pyntet m/ bacon hertil rødbeder og rugbrød + 5 kr.
144. Lune hjemmelavede tærter m/ kød og grønsagsfyld,
hertil dagens blandet salat og dressing + 10 kr.
145. Mulligatawny (karrysuppe) m/ ris og hønsekød og flutes + 10 kr.
146. Gullashsuppe hertil flutes + 10 kr.
147. Pålægsbord m/ 4 slags pålæg samt nybagt leverpostej og brieost
hertil rugbrød og min. 2 slags franskbrød + 15 kr.
148. Flæskestegs og frikadelleburgere (lav selv) + 15 kr.
Buffet til fast pris
Festbuffet nr. 1
• 1 forret fra gruppe 1, serveres eller
2 forretter fra gruppe 1 på buffet.
• 3 slags kød fra gruppe 1.
• 4 slags tilbehør fra gruppe 1.
• 1 dessert fra gruppe 1, serveres.
• Kaffe/the med chokolade.
• Natmad fra fest til fast pris.
• Velkomstdrink.
• Husets hvid-/rødvin,
1 gl. dessertvin
samt øl og vand under middagen.
Pris pr. couvert 495 kr.
Pris pr. couvert uden drikkevarer
382 kr.
Festbuffet nr. 2
• 1 valgfri forret serveres, eller 2
valgfrie forretter på buffet.
• 4 slags kød fra valgfri gruppe.
• 6 slags tilbehør fra valgfri tilbehør.
• 1 valgfri dessert serveres eller
2 valgfrie desserter på buffet.
• Kaffe/the med chokolade.
• Natmad valgfri se side 8.
• Velkomstdrink.
• Husets hvid-/rødvin,
1 gl. dessertvin
samt øl og vand under middagen.
Pris pr. couvert 528 kr.
Pris pr. couvert uden drikkevarer
425 kr.
Vælger I festbuffet nr. 1 og ønsker at bytte en ret ude med en fra gruppe 2,
så skal I lægge prisen bag den enkelte ret til couvert prisen.
Ønsker I en ekstra ret ud over dem der indgår i buffeten koster dette 15 kr. pr. ret
hvis der vælges fra gruppe 1.
Men hvis der vælges fra gruppe 2 skal man lægge prisen bag hovedgruppen
sammen med prisen bag den enkelte ret.
Eksempel: Rødvinssauce 10+5=15 kr
Forret gruppe 1
(prisen for en ekstra ret 15 kr.)
Ananasring m/ hønsesalat.
Tunmousse på salatbund.
Skal m/ høns i asparges.
Skinkeruller m/ slikasparges.
Klar suppe m/ boller.
Lakseroulade på salatbund.
Kyllingesalat m/ bacon.
Honningmelon m/ skinke.
Kød gruppe 1
(prisen for en ekstra slags kød 15 kr.)
Glaseret skinke.
Oksetyndstegsfilet.
Frikadeller.
Fyldt svinekam.
Marineret kyllingefilet.
Rødvinsmarineret svinefilet.
Små marinerede kyllingespyd.
Græske frikadeller
Tilbehør gruppe 1
(prisen for en ekstra slags tilbehør 15 kr.)
Flødekartofler.
Pommes rissoles.
Flødekartofler m/ urter.
Små ristede kartofler m/ bacon og peber.
Græske kartofler.
Kartoffelbåde m/ kryddermix.
Blandet salat m/ dressing.
Pastasalat.
Tomatsalat.
Dessert gruppe 1
(prisen for en ekstra dessert 15 kr.)
Islagkage.
Frugtsalat m/ chokoladestykker.
Romfromage m/ kirsebærsauce.
Pære Bella Helene.
Pandekager m/ is.
Æbletærte m/ creme fraiche.
Citron- eller appelsinfromage.
Mokkafromage.
2 slags ost m/ druer og kiks. (ta` selv).
Gammeldaws æble- eller rabarberkage.
Forret gruppe 2
(pris for en extra ret er 15 kr.)
Kold hvidvinsdampet laks
pyntet m/ rejer + 10 kr.
Røget forel m/ slikasparges
og røræg + 10 kr.
Peberlaks på salat bund + 10 kr.
Rejecocktail + 10 kr.
Røget dyrekølle m/ røræg + 10 kr.
Indbagt laks m/ krabbesauce + 10 kr.
Varm røget laks pyntet m/ rejer + 10 kr.
Kød gruppe 2
(pris for en extra slags kød er 15 kr.)
Mørbrad a la creme + 5 kr.
Oksefilet + 10 kr.
Fyldt svinemørbrad + 10 kr.
Kalvefilet + 15 kr.
Lammekølle + 10 kr.
Stegt andebryst + 10 kr.
Pesto marineret svinemørbrad + 10 kr.
Tilbehør gruppe 2
(pris for en extra slags er 10 kr.)
Bagt kartoffelmos m/ bacon + 5 kr.
Pommes Anna + 5 kr.
Broccolisalat + 5kr.
Græsk salat m/ tzatziki + 5 kr.
Stort salatbord + 20 kr.
(gælder for 3xtilbehør)
Bearnaisesauce + 5 kr.
Rødvinssauce + 5 kr
Dessert gruppe 2
(prisen for en extra ret er 10 kr.)
½ ananas m/ frisk frugt og is + 5 kr.
Frugttærte m/ creme fraiche + 5 kr.
Nøddekurv m/ 3 slags is + 5 kr.
Rubinsteinerkage + 10 kr.
3 slags ost m/ frugt og kiks + 10 kr.
Chokoladekage m/ creme fraiche + 10 kr.
Dessertbord m/ min 4 slags + 20 kr.
(alene til gruppe 2)