Efterår / Vinter 1 – 2024/25
Tarteletter med høns i asparges
Ribbensteg med rødkål
Glaseret Party skinke
Bl. salat med cremefraiche dressing
Flødekartofler med bacon
Æbletærte med cremefraiche
Kr. 108,
Efterår / Vinter 2 – 2024/25
Fransk Kyllingesalat
Timian marineret Kalkunbryst
Rosa stegt Oksetyndsteg
Pango paneret mørbrad
Salatfad ( 6 ass. ) med dressing
Bagekartofler med hvidløgssmør
Flødekartofler med løg og porre
Pavlova med Creme, flødeskum og frisk frugt
Kr. 148,-
Efterår / Vinter 3 – 2024/25
Rejesalat ( salatbund m/ rejer )
Fyldt kyllingebryst med parmaskinke
Chili / vanilje marineret Skinke
Rosa stegt Oksefilet
Salatfad ( 6 ass. ) med dressing
Knust Kartoffel m/ hvidløg og rosmarin
Små ristede kartofler med bacon
Chokoladekage m/ mascarpone creme
Kr. 168,-
Der medfølger ikke brød og smør
Ring på 98 31 63 26