Diner Service menuer

Dinnerservice forretter

  1. Tun mousse m/ salat og flutes.
    2. Skal m/ høns i asparges.
    3. Ananasring m/ hønsesalat og flutes.
    4. Kyllingesalat m/ bacon hertil dressing og flutes.
    5. Tomat fyldt m/ tun mousse hertil flutes.
    6. Honningmelon m/ skinke og flutes.
    7. Ananasrand m/ skinkesalat og flutes.
    8. Skinkeruller mm/ slikasparges, dilddressing og flutes.
    9. Røget forel m/ slikasparges, røræg og flutes.

 

Andre Foretter pr. couvert
80. Rejecocktail m/ flutes. + 5 kr.
81. Rejesalat m/ honningmelon, squash, iceberg, dressing og flutes. + 5 kr.
82. Melonbåde m/ slikasparges, rejer, dressing og flutes. + 5 kr.
83. Honningmelon m/ røget kalkun, sherry tomater og flutes. + 10 kr.
84. Parmaskinke på bund af salat m/ dressing og flutes. + 10 kr.
85. Kold hvidvinsdampet laks på bund af salat m/ rejer, asparges dressing og flutes. + 10 kr.
86. Røget dyrkølle m/ røræg, plukket salat og flutes. + 10 kr.
87. Asiatisk fisk m/ rejer, limedressing og flutes. + 10 kr.

Dinnerservice hovedretter

  1. Stegt kalkunbryst m/ dagens grønsager, hvide kartofler og paprikasauce.
    21. Flæskesteg m/ hvide og brunede kartofler, rødkål, svesker, surt og sødt.
    22. Glaseret herregårdsskinke m/ ærter, blomkål, karotter, hvide kartofler og aspargessauce.
    23. Krydderskinke m/ dagens grønsager, hvide kartoflerog aspargessauce.
    24. Kalvesteg m/ dagens grønsager, surt og sødt, hvide kartofler og skysauce.
    25. Svinekam stegt som vildt m/ hvide kartofler, ærter, bacon, ananas, waldorfsalat, tyttebær og flødevildtsauce.
    26. Fyldt svinekam m/ majs, ærter, perleløg, små “ristede kartofler”, skysauce, ribsgele og drueagurker.
    27. Hamburgerryg m/ dagens grønsager, hvide kartofler og aspargessauce.
    28. Rosa stegt skinke coulotte m/ bagte rodfrugter, blandet salat, halve ovnbagte kartofler og skysauce.
    29. Svinekam m/ perleløg, saute af løg, bønner og bacon, små “ristede kartofler” og skysauce.
    30. Kalvesteg m/ grønsags saute, små ” ristede kartofler” og skysauce.

 

Andre hovedretter
100. Gammeldags oksesteg m/grønsager, perleløg, sødt, hvide kartofler og skysauce. + 10 kr.
101. Rødvinsmarineret svinekam m/ ærter, hvide kartofler, blandet salat, dressing og rødvinssauce. + 10 kr.
102. Fransk krydderkam m/ franske ærter, surt og sødt, hvide kartofler og skysauce. + 10 kr.
103. Kalvesteg stegt som vildt m/ ærter, bacon, ananas, Waldorfsalat, tyttebær, hvide kartofler og flødevildtsauce. + 15 kr.
104. Kalvesteg m/ ærter, solbærsyltede rødløg, ristede champignons, asier, waldorfsalat, pommes rissollées og vildtsauce. + 25 kr.

Dinnerservice Desserter

Islagkage
Romfromage m/ kirsebærsauce
Frugtsalat m/ chokoladestykker
Pære bella helene
Citronfromage

ANDRE DESSERTER

Frugttærte med cremefraiche   + 5 kr.
½ ananas m/ frisk frugt og is + 10 kr.
Rubinstein er kage + 5 kr.
Nøddekurv m/ 3 iskugler + 15 kr.

Dinnerservice Natmad

  1. Klar suppe m/ boller og flutes.
    61. Aspargessuppe m/ kødboller og flutes.
    62. Frikadeller m/ kartoffelsalat.
    63. Luksus biksemad m/ spejlæg.
    64. Minestronesuppe m/ flutes.
    65. Lav selv hotdogs m/ røde pølser og div. tilbehør

 

Anden natmad
140. Grov boller m/ 3 slags pålæg og nybagt leverpostej. + 5 kr.
141. Pålægsbord m/ specialbrød og rugbrød. + 5 kr.
142. Mulligatawny m/ ris og hønsekød. + 10 kr.
143. Pålægsbord m/ specialbrød, rugbrød, nybagt leverpostej og brieost. + 10 kr.
144. Tærter m/ kød og grønsagsfyld smat salat + 10 kr.
145. Pølse og ostebord m/ div. tilbehør, specialbrød og rugbrød. + 15 kr.
146. Ass. sandwich pr. stk. 15 kr.

 

Dinnerservice buffetter

Buffeter
Som dinner service, er der også muglighed for at få buffet til fast pris.

 

Dette omfatter

  • Velkomstdrink
  • Buffet A, B eller C
  • Husets hvid- og rødvin ad libitum under middagen
  • Kaffe m/ chokolade
  • Natmad (nr. 60 til 65)

Buffet A:

  • Asiatisk fisk m/ rejer og lime dressing.
  • Varm tyndsteg.
  • Varm stegt kalkunbryst.
  • Mørbrad a la creme.
  • Stort salat bord m/ dressing.
  • Flødekartofler.
  • Brieost m/ druer.
  • Frugtsalat.
  • Brød og smør.

Pris 349 kr. pr. couvert.  Buffet B:

  • Hvidvins dampet laks pyntet m/ dressing og rejer.
  • Varm glaseret skinke.
  • Varm oksetyndstegsfilet.
  • Varm fyldt svinekam.
  • Varm stegt kalkunbryst.
  • Stort salatbord m/ dressing.
  • Flødekartofler.
  • Pommes rissoles.
  • 2 slags os m / frugt og kiks.
  • Brød og smør.

Pris 361 kr. pr. couver.  Buffet C:

  • Kyllingesalat m/ bacon.
  • Tomatsalat.
  • Lakseroulade.
  • Røget dyrekølle m/ røræg.
  • Lune græske frikadeller m/ tarziki.
  • Oksetyndsteg.
  • Græske kartofler.
  • 3 slags ost m/ oliven og kiks.
  • Kraftig chokoladekage m/ creme fraich.
  • Brød og smør.

Pris 371 kr. pr. couvert